Gastenboek

Hier kunt u ervaringen van mijn cliënten lezen of zelf uw ervaring delen.

Ervaringen

Ik heb een sessie gehad met Petra voor het slapen van mijn zoontje. Die werd al maanden ’s nachts wakker. Petra heeft mij hier in heel erg goed begeleid en tips gegeven om het slapen van mijn zoontje te verbeteren. En wat denk je! Sliep direct door, na maanden ’s nachts wakker te worden!

Petra luistert aandachtig, is heel nuchter en draagt meerdere goede en makkelijk toepasbare ideëen aan. Ik zou Petra dan ook zeker aanraden bij kindjes die wat hulp nodig hebben bij het doorslapen!

Anoniem

De sessie die ik bij Petra heb gehad, heb ik als zeer prettig ervaren. Ze is heel nuchter, rustig en heeft enorme mensen kennis. Ze is super betrokken en stelt de juiste vragen. Ik heb de sessie met haar als heel fijn en bijzonder ervaren en zou haar dan ook zeker aanraden!

Anoniem

Ik heb een paar sessies bij Petra gehad en dat was een bijzonder ervaring. De eerste keer zag ze een voorwerp uit mijn verleden dat ik snel wist te plaatsen. Het was voor mij een symbolisch voorwerp waar ook lading op zat. Het bleek dat mijn moeder ook meteen wist waar het over ging en dat een belangrijk voorwerp voor haar was. Ongelofelijk hoe snel dit bij Petra naar boven kwam en hoe de puzzelstukjes daardoor voor mij op zijn plek vielen. Dat was een laagje wat even aandacht nodig had. Petra ervaar ik als kundig, nuchter, liefdevol en integer. Ze heeft sterke prettige eigen waarden en normen waardoor ik me veilig voel als ze met me werkt. Een aanrader om heen te gaan!

Eke

Ken Petra als therapeut al meer dan 20 jaar. Ze is een kundige en goede therapeut die weet wat ze doet met een flinke portie nuchterheid. De behandelingen zijn doeltreffend met een goed resultaat voor mij.  Petra houdt de strikte protocollen van de beroepsorganisatie hoog. Dit zorgt voor een hele prettige professionele samenwerking tussen mij als cliënt en Petra als therapeut. Erg blij met dit mooie mens!

Gerty

Deel uw eigen ervaring

Hoe wenst u weergegeven te worden?

2 + 11 =