Medium

LET OP:

ONDERSTAANDE ACTIVITEITEN VALLEN NIET ONDER EEN BEROEPSVERENIGING/REGISTER EN WORDEN OOK NIET VERGOED DOOR DE ZORGVERZEKERAARS. 

VOOR DE TARIEVEN VAN DEZE ACTIVITEITEN KUNT U CONTACT OPNEMEN

Medium

Medium

Ook voor mediumschap kunt u bij mij terecht. Het is niet zo dat ik als medium iets of iemand kan ‘oproepen’, maar een overledene voelt het aan en zal zichzelf kenbaar kunnen maken.

Als medium kan ik dan contact te leggen met de overledene om bijvoorbeeld bepaalde vragen te beantwoorden. Misschien heeft u hulp nodig om problemen op te kunnen lossen of hoe u zou kunnen omgaan met een moeilijke situatie. Eventuele boodschappen die ik doorkrijg kunnen u daarbij helpen.

Huis of ruimte clearen

Soms voelt het in huis of in een bepaalde ruimte niet prettig. Als medium kan ik helpen om het huis of de ruimte ‘schoon’ te maken, het zogenaamde ‘clearen’. De ‘zware’ of ‘negatieve’ energie die er heerst haal ik weg en zorg dat er een ‘heldere’ energie terugkomt, zodat het huis of de ruimte voor u weer prettig voelt.

Het kan ook voorkomen dat u of familieleden niet lekker slapen in hun kamer. Naast het clearen van de ruimte kan ik ook advies geven over de indeling van de ruimte. Dit kan bijvoorbeeld het verplaatsen van een bed zijn. In de meeste gevallen ervaren mensen na zo’n sessie het huis of de ruimte weer als prettig.

Coaching

Zowel op persoonlijk als zakelijk gebied kunnen er blokkades, vraagstukken of andere uitdagingen liggen.

Als medium kan ik u door middel van specifieke coaching helpen om richting te geven aan deze aandachtspunten.

Informeert u gerust naar de mogelijkheden.